top of page

Tietoa meistä

Tilikeskus Isla Ky

Tilikeskus Isla Ky on tilitoimisto, taloushallinnon ammattilainen ja tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille palvelua kirjanpidossa, tilinpäätöksessä, veroilmoituksissa ja palkanlaskennassa sekä tarjoaa neuvontapalvelua yrityksen asioita koskien. 


Uskomme tarkkaan ja tehokkaaseen työhon ja hyvään työtulokseen.

Sijaitsemme Hollolassa, Lahden lähellä. Palvelemme yrityksiä koko Suomen alueelta. 

Tarjoamme kirjanpito-, tilinpäätös, palkanlaskenta- ja neuvontapalveluita pienille ja keskikokoisille yrityksille kuljetus- ja rakennusalan yrityksistä kauneusalan yrityksiin.

Kirjanpidossa erityisalaani on musiikkialan yritysten kirjanpito. Tämä sisältää levy-yhtiöt, manageritoimistot, levytysstudiot, yhtyeet ja muut musiikkialan yritykset.

Tarjoamme kirjanpidon palveluita suomeksi ja englanniksi. Pystymme käsittelemään tositteita myös ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Kirjanpito on yrityksen taloushallinnan perusta, ja ammattimainen kirjanpitäjä pitää huolen taloushallinnosta. Teemme kirjanpidon, laskemme arvonlisäveron, tuotamme kuukausi- ja määräaikaisraportit, teemme tilinpäätöksen ja veroilmoituksen, huolehdimme tilintarkastuksesta, neuvomme voitonjaossa sekä teemme pöytäkirjat puolestasi. Suunnittelemme kirjanpidon yrityksen tarpeiden mukaan. Laadimme kuukausittain tuloslaskelman ja taseen sekä halutessa pää- ja päiväkirjat.

Tarjoamme vaihtoehtoina sekä perinteisen paperikirjanpidon että sähköisen kirjanpidon, palkanlaskennan, tilinpäätös- ja veroilmoitustyöt ja muut palvelumme luottamuksella. Kaikki työt laskutetaan tuntiveloituksella. Minimiveloitus on yksi tunti. Emme veloita lisäksi mitään kiinteää kuukausimaksua. Sähköisen kirjanpidon valinnassa tulee yrityksen valinnan mukaan ohjelmistomaksu, jonka suuruus riippuu siitä, mitä lisätoimintoja yritys valitsee.

Image by Max Andrey
bottom of page